Management en organisatie advies

/Management en organisatie advies
Management en organisatie advies2019-01-02T13:56:36+00:00

Management en organisatie advies

Terwijl we aan het uitstellen zijn, snellen de veranderingen aan ons voorbij.

Als directeur of manager krijg je te maken allerlei vraagstukken en uitdagingen. Soms twijfel je over oplossingen of het gevoerde beleid. Je hebt behoefte hebben aan een sparringpartner met wie je kunt overleggen. Iemand die kritisch is en goede vragen stelt.

Het is goed om te weten dat u daarvoor terecht kunt bij Manhattan Management Services. Een ervaren gesprekspartner, coach en trainer.

Vraagt u zich af:

  • Hoe zorg ik dat de organisatie sterk en succesvol is en blijft?
  • Wat is onze markt en waar liggen kansen?
  • Welke competenties, kennis en vaardigheden hebben management en medewerkers nodig?
  • Wat hebben we in huis en wat is nodig?

Of heeft u andere vragen over de toekomst van uw organisatie en de ontwikkelingen op de markt?

We stropen de mouwen op en gaan gezamenlijk aan de slag. Samen met u kijken we naar de problemen van vandaag met het perspectief van morgen in het vizier. Na uitvoerige gesprekken met directie, management, OR en medewerkers brengen we de problemen en uitdagingen in beeld. Het is verhelderend om uw eigen organisatie vanaf een afstand te bekijken. Even uit de waan van de dag stappen. Dagelijkse problemen worden ineens duidelijker. Oplossingen en een realistisch en beloftevol toekomstbeeld liggen voor het grijpen.

We helpen u de vinger op de zere plek te leggen en relevante vraagstukken onder ogen te zien. Vervolgens adviseren we u welke acties u kunt ondernemen. U maakt zelf de plannen en keuzes en voert regie over uw rooskleurige toekomst.

Neem Contact Op