Wij coachen u zodat u zelf beter kunt presteren

/Individuele coaching
Individuele coaching2019-01-02T13:56:10+00:00

Wij coachen u zodat u zelf beter kunt presteren

You get the best effort from others not by lighting a fire beneath them, but by building a fire within.
– Bob Nelson

Uw organisatie is in beweging en er zijn bedrijfsdoelen die gehaald moeten worden. Daarvoor heeft u gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers en teams nodig. Hoe haalt u eruit wat erin zit om het hoogste niveau te behalen? U heeft een specialist nodig, maar waar vind je die?

Elk team en elke topsporter heeft een coach achter zich staan. Elke bokser heeft zijn eigen sparringpartner. De coach motiveert, stimuleert, inspireert, luistert en legt uit hoe het nog beter kan. Hij ziet welke talenten er zijn, daagt uit en leert hoe grenzen verlegd kunnen worden om doelen te bereiken.

Medewerkers maken de organisatie. Als elke medewerker het beste in zichzelf naar boven haalt en leert om samen met anderen een topteam te vormen, dan worden grote prestaties bereikt. Elke sport heeft zijn eigen coaches en dat geldt ook voor organisaties. Coaching is een vak en daarom werkt Manhattan Management Services alleen met kwaliteitscoaches.

Bent u een organisatie met medewerkers die gemotiveerd zijn om te leren hoe ze boven zichzelf uit kunnen stijgen? Wilt u een organisatie zijn die presteert op topniveau? Heeft u hulp nodig om organisatiedoelen te bereiken?

Dan is Manhattan Management Services dé coach voor u.

Neem Contact Op

Persoonlijke coaching

Exclusieve aandacht. Een eigen coach voor medewerkers die willen investeren in hun ontwikkeling. Laten we kennis maken. Als er een klik is en wederzijds vertrouwen, gaan we aan de slag. We maken een persoonlijk plan, afgestemd op de behoefte van medewerker en organisatie. Door de gesprekken, het stellen van vragen, het vinden van andere invalshoeken en oplossingen ontstaan nieuwe inzichten. De medewerker heeft een echte sparringpartner en is zich na afloop meer bewust van zichzelf en de relatie tot anderen. De nieuwe inzichten en adviezen kunnen direct in de praktijk gebracht worden.

Loopbaan coaching

Wilt u beweging in uw loopbaan? Heeft u ambities of bent u juist op zoek naar uw talenten? Wat houdt u tegen om stappen te maken? Ga samen met een loopbaancoach op zoek naar uw behoeften, talenten en kwaliteiten met behulp van de talenten- en drijfverentest. Als u dat goed in beeld heeft, kunt u keuzes maken. Inzicht is belangrijk als u zichzelf wilt verbeteren. De coach begeleidt vanaf de zijlijn, u heeft zelf de regie over de beweging in uw eigen carrière.

Executive coaching

Elk team heeft een aanvoerder nodig. Een leider die luistert en beslissingen neemt over de te volgen tactiek zodat de beste resultaten gehaald worden. Ook leidinggevenden en directies van organisaties hebben soms behoefte aan een coach en sparringpartner.

U geeft aan welke vraagstukken of problemen er spelen en die bespreken we. Hierdoor krijgt u inzicht in uw eigen rol daarin. Wat is de invloed van uw eigen gedrag, routines, opvattingen, overtuigingen, emoties, verlangens, drijfveren en ambities op bepaalde situaties? Als u dat kunt zien, dan kunt u deze inzichten gebruiken om het praktische handelen binnen uw functie aan te passen. U zult merken dat dit snel resultaat oplevert.

Het is belangrijk dat u in uw eigen spiegel durft te kijken. De stijl van coaching is licht provocatief, maar wel met empathie. De coach wil u echt begrijpen en samen met u aan de slag gaan om uw doelen te bereiken.

Bij elk coaching traject kunnen wij gebruik maken van persoonlijkheidstesten. De resultaten, die vertrouwelijk blijven, dienen als basis voor de gesprekken. Vaak zijn de bovenstaande coaching varianten onderdeel van ontwikkelingstrajecten in organisaties. Het is ook mogelijk om aparte coaching trajecten te doen.